Vi Tackar också TUC Sweden för Trevliga elever hos oss på LIA och ett jättebra samarbete med er skola.

TUC Swedens foto.
TUC Swedens foto.
TUC Sweden har lagt till 2 nya foton.

28 min

Daniel Narcia är snart klar Fastighetstekniker på TUC i Linköping. Under utbildningen har klassen haft tre LIA perioder. Daniel gjorde sin första LIA på Bostadsstiftelsen Platen i Motala, sin andra LIA på Torpeimergruppen och avslutar nu tillsammans med Fastighetsteknik AB. På dagarna åker Daniel på olika felanmälningar, gör felsökningar, fläktbyte, injusteringar av värme och annat drift och underhåll. Fastighetsteknik har under hela utbildningen ingått i ledningsgruppen och har varit ett av många företag som hjälpt till med utvecklingen av programmet. Tack till #Fastighetsteknik och bra jobbat Daniel!
#TUCsweden #yrkeshogskola #fastighetstekniker