Är du utbildad elektriker och intresserad av en ny utmaning? Är du samtidigt serviceinriktad och strukturerad? Då är tjänsten som elektriker något för dig!

Om jobbet
Med en hög och bred kompetens inom våra verksamheter El, Värme, Rör, Ventilation, Kyla samt en helhetssyn på fastighetens tekniska system och installationer, vet vi att detta kommer våra kunder tillgodo i form av säkrare drift, effektivare energianvändning.
FastighetsTeknik har som affärsidé och målsättning att långsiktigt vara en samarbetspartner till bl.a. industrin, fastighetsägare, kommuner och landsting. Som elektriker kommer du att arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter, alltifrån stora projekt på ledande företag till mindre projekt hos privatpersoner. Som medarbetare är du FastighetsTekniks ansikte utåt och det är viktigt med kundfokus. Vidare är yrkesstolthet något som är självklart för dig.
Arbetsplatsen är ett sammansvetsat team där en coachande ledarskapsstil med återkoppling är vägen till framgång. Övrigt står även arbetsgivaren för utbildningsinsatser och individuell utveckling.
Om dig
Vi söker dig som lägst har elteknisk gymnasiekompetens samt dokumenterad erfarenhet av elektrikeryrket. Som person är du driven, noggrann och självständig. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder. Du hjälper gärna till, är en lagspelare och förstår vikten av att vara serviceinriktad. Du trivs med att ta i och arbeta fysiskt då arbetet kräver detta. Vidare är du strukturerad och systematisk.
• Krav för tjänsten är att du har körkort B.
• Placeringsort Norrköping.
• Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten kommer tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Bifoga ditt CV med personligt brev.

Skicka din ansökan till: Anders.kallio@fastighetsteknik.se

Vid ev frågor ring Anders mobil nr: 0708-40 14 41

Anders Kallio

VD